© 2016. Kinderkanker Oudervereniging Leuven vzw. Alle Rechten Voorbehouden.

DOE EEN GIFT!


 Voor giften vanaf

€40

(per kalenderjaar) krijg je een fiscaal attest!

BE35 7845 8841 2837

 mvv “GIFT”


Dankuwel!


Blijf op de hoogte

van onze activiteiten

via de FaceBookpagina’s

KiKOV-Leuven voor ouders (van kinderen met kanker) of

KiKOV-Leuven (voor alle symphatisanten)


Minstens 1 keer per jaar is er een activiteit voor alle gezinnen: een uitstap naar Bobbejaanland, een filmontbijt, samen naar Technopolis, een barbecue, ... Een gezellig uitje met het hele gezin, oude bekenden terugzien, en nieuwe vrienden maken.

FamiliedagVoor de (ex-)patintjes onder de 12 jaar is er jaarlijks een JUNIORdag. Het hele gezin is uitgenodigd. Voor de juniors en hun broers en zussen is er een spel, waarbij niemand zich bekeken of ongemakkelijk moet voelen, ze weten dat ze lotgenootjes zijn. En ondertussen is er ook een activiteit voor de ouders. Zo krijgen zij de kans om rustig te praten, ervaringen te delen en zo elkaar te versterken.
JUNIORdagMet een groep fijne tieners van 12 tot en met 18 jaar, die allemaal heel goed weten wat kanker hebben betekent, trekken we tussen kerstmis en nieuwjaar drie dagen op 'mini-kamp'. Ofwel zijn ze nog in behandeling in UZ Gasthuisberg (dan is toestemming van de behandelende dokter natuurlijk een must), ofwel is die behandeling al achter de rug.


Drie dagen lang plezier maken, lachen, serieus praten, zomaar babbelen, spelen, muziek maken, activiteiten doen, vrienden maken, ervaringen uitwisselen, ... En natuurlijk een fuifje.

Animatoren met een pak ervaring en een verpleegster zorgen voor een zorgeloze vakantie. En die is, dankzij acties en giften, helemaal gratis voor de deelnemers: bus, verblijf, eten, drinken, activiteiten, ...


Er was al een 'Twilight'-thema, en 'So You Think You can Smurf', 'My name is Jamie Bond' en 'Safety ...' euh, ... 'Friendship First'. Het thema blijft steeds geheim tot enkele weken vooraf...


De uitnodigingen om in te schrijven, worden verstuurd vanuit GHB. Stuur een mailtje als je denkt dat men jou over het hoofd zag!


ADO3daagse