Kinderkanker Oudervereniging KiKOV-Leuven heeft 'n nieuwe website!

2023/12/10
Deel dit op

Tijdens het jaarlijkse filmontbijt voor KiKOV-gezinnen werd de nieuwe website officieel voorgesteld.

Voorheen waren er enkele eenvoudige sites, met beperkte info. Met de nieuwe site wil KiKOV-Leuven echt een kleine houvast leveren voor ouders die te maken krijgen met kanker bij een kind. Korte getuigenissen vertellen hoe ouders de grote uitdagingen aanpakten die iedereen op een of andere manier tegenkomt in de verschillende fasen van de behandeling. Want wie weet beter wat er allemaal bij komt kijken dan ouders die het zelf meemaakten?

Verder worden de KiKOV-activiteiten voorgesteld, er is een agenda, en veel nuttige links naar partnerorganisaties en extra informatie. Via een contactformuliertje kunnen ouders contact opnemen en bijvoorbeeld een afspraak maken voor een lotgenotengesprek.

Niet alleen voor ouders...

Ook kinderen en jongeren die in behandeling zijn of waren vinden er wat info. En omdat familie, buren en vrienden net als leerkrachten op school een heel belangrijke rol kunnen spelen in de ondersteuning van de gezinnen, krijgen zij een apart stukje informatie op de site, met nuttige links. 

Voor scholieren en studenten die een werk willen maken rond kinderkanker, zijn er wat startpunten.

En tenslotte is ook iedereen met een groot hart die iets wil betekenen voor de getroffen gezinnen meer dan welkom op de site. Zij vinden er ideeën om zelf iets te doen voor kinderen met kanker en hun gezinnen.

Dankjewel aan Yools.be, die in een fijne samenwerking de website met ons ontwikkelden.

Neem zeker een kijkje op www.kikov-leuven.be!