Kalender

  • Van 23 november tot 24 december: Acties in het kader van Music for life!
  • 12 december: avond voor ouders van overleden kinderen, door Kinderkankerfonds Leuven, ism KiKOV-Leuven
  • 27-29 december: ADO3daagse in Hingene
  • 30 januari 2016: nieuwjaarsreceptie kinderoncologie, ism KiKOV-Leuven.

DOE EEN GIFT!

Voor giften vanaf 40€ (per kalenderjaar) krijg je een fiscaal attest!

BE35 7845 8841 2837

mvv GIFT

Dankuwel!

 

KiKOV-Leuven needs you...

... want zelf kunnen we bijlange niet zoveel leuke evenementen en benefiet-activiteiten op poten zetten als jullie. En de giften hebben we wél hard nodig om de werking draaiend te houden.

Daarom rekenen we op jouw creativiteit, energie en organisatie-talent! 

Een wafelenbak. Een tweedehandsverkoop. Een aperitief- en/of benefiet-concert. Een gesponsorde wandeling of loopwedstrijd. Een kindernamiddag. Nieuwjaar/driekoningen zingen. Een standje op de (kerst)markt. Een (kerst)markt met standjes. Auto's wassen. Vastenactie op school. Een bellenblaas-verkoop huis aan huis...

Het moet allemaal niet heel groot en groots zijn of duizenden euro's opleveren. Als het vanuit een warm hart en in een open communicatie gebeurt, dan vinden mensen jouw actie sympathiek, en is KiKOV-Leuven blij met elke bijdrage.

Enkele afspraken:

  • Breng ons vooraf op de hoogte van je plannen. Als er dan iemand naar een bepaalde actie informeert, kunnen wij op de juiste manier antwoorden (of doorverwijzen). En wij kunnen via Facebook, de website en de nieuwsbrief reclame maken voor je actie.
  • We hebben banners met het logo van KiKOV-Leuven, en enkele mooie roll up-banners. Door die te gebruiken op jouw activiteit, weten de mensen meteen voor wie je het doet. 
  • Voor bepaalde activiteiten kan je onze bellenblaasmachine lenen. Af en toe een hoop bellen laten rondzweven, trekt meteen de aandacht en er springen snel enkele kinderen rond om bellen te vangen. (De ouders zullen wel volgen :-))
  • Als je het logo en de website van KiKOV-Leuven wil gebruiken in de promotie voor je activiteit, vraag dan eerst even toestemming via mail. We kunnen dan het logo in het juiste, bruikbare formaat doorsturen.
  • Voor grotere events gaan we graag mee op zoek naar vrijwilligers. Op die manier brengen we jouw medewerkers in contact met die van KiKOV-Leuven, en weten jullie echt voor wie jullie het allemaal doen.  

Heel veel inspiratie, energie en succes gewenst, en nu al: dankjewel!

De warmste week van Studio Brussel: soap bubbles for life?

Van 18 tot 24 december gaat StuBru kamperen in Boom, om plaatjes te draaien en activiteiten in de kijker zetten, allemaal ten voordele van een 'goed doel'. En natuurlijk is KiKOV-Leuven er daar één van! Hopelijk valt de naam KiKOV heel vaak. Want dat betekent veel giften, maar ook meer bekendheid. Fijn!

En dus roepen we iedereen graag op om een actie op poten te zetten (of om toch zeker eens een plaatje aan te vragen.)

Acties in het kader van Music for Life kunnen georganiseerd worden tussen 23 november en 24 december. 

Je moet je actie registeren. In de lange lijst kan je kiezen voor 'KiKOV-Leuven'. http://musicforlife.stubru.be/nieuwe-actie.

Meer info over wat en hoe bij Music for Life vind je hier:  http://musicforlife.stubru.be/faq

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?