Kalender

  • Van 23 november tot 24 december: Acties in het kader van Music for life!
  • 12 december: avond voor ouders van overleden kinderen, door Kinderkankerfonds Leuven, ism KiKOV-Leuven
  • 27-29 december: ADO3daagse in Hingene
  • 30 januari 2016: nieuwjaarsreceptie kinderoncologie, ism KiKOV-Leuven.

DOE EEN GIFT!

Voor giften vanaf 40€ (per kalenderjaar) krijg je een fiscaal attest!

BE35 7845 8841 2837

mvv GIFT

Dankuwel!

 

De dochter van een werknemer of collega, de kleinzoon van een lid uit je vereniging, of misschien één van de scouts-, KSA- of Chiro-leden zelf... De grote omgeving rond het getroffen wordt geraakt.

Ouders hebben tijdens de behandeling van hun zoon of dochter vooral nood aan begrip en aan flexibiliteit. Vaak stopt één van de ouders tijdelijk met werken, maar ook de andere ouder moet of wil soms onverwachts bij zoon of dochter zijn. Het wordt dan enorm geapprecieerd als leidinggevenden of collega’s daar rekening mee houden en begrip voor tonen.

Giften en sponsoring

Bedrijven en verenigingen kunnen ook andere werknemers en leden sensibiliseren en hen tegelijkertijd de kans geven om zelf ook 'iets' te doen. De opbrengst van een event, een klein percentage van de verkoop van een of ander product, een gift op het einde van het jaar of de sponsoring van een KiKOV-activiteit (met fiscaal attest), het organiseren van een speciale benefiet-activiteit, … 

KiKOV kan elke gift erg goed gebruiken om via onze werking de gezinnen te ondersteunen. Als jij een actie op poten zet, kunnen wij beeldmateriaal (banners, foto's, ...) voorzien, de actie aankondigen of achteraf vermelden op de website, facebook en in de nieuwsbrief, en zelf op zoek gaan naar vrijwilligers voor grotere events …

Het filmontbijt in november 2015 werd bijvoorbeeld helemaal gesponsord door Quintiles-Belgium. Bovendien kwamen er een tiental werknemers van Quintiles meewerken als vrijwilliger, om de gezinnen te bedienen aan het ontbijt. Fijn!

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?