Kalender

  • Van 23 november tot 24 december: Acties in het kader van Music for life!
  • 12 december: avond voor ouders van overleden kinderen, door Kinderkankerfonds Leuven, ism KiKOV-Leuven
  • 27-29 december: ADO3daagse in Hingene
  • 30 januari 2016: nieuwjaarsreceptie kinderoncologie, ism KiKOV-Leuven.

DOE EEN GIFT!

Voor giften vanaf 40€ (per kalenderjaar) krijg je een fiscaal attest!

BE35 7845 8841 2837

mvv GIFT

Dankuwel!

 

ADO3daagse

Met een groep fijne tieners van 12 tot en met 18 jaar, die allemaal heel goed weten wat ‘kanker hebben’ betekent, trekken we tussen kerstmis en nieuwjaar drie dagen op 'mini-kamp'. Ofwel zijn ze nog in behandeling in UZ Gasthuisberg (dan is toestemming van de behandelende dokter natuurlijk een must), ofwel is die behandeling al achter de rug. 

Drie dagen lang plezier maken, lachen, serieus praten, zomaar babbelen, spelen, muziek maken, activiteiten doen, vrienden maken, ervaringen uitwisselen, ... En natuurlijk een fuifje.

Enkele ouders, een verpleegster en animatoren met een pak ervaring zorgen voor een zorgeloze vakantie. En die is, dankzij acties en giften, helemaal gratis voor de deelnemers: bus, verblijf, eten, drinken, activiteiten, … 

Er was al een 'Twilight'-thema, en 'So You Think You can Smurf', 'My name is Jamie Bond' en 'Safety ...' euh, ... 'FriendshipFirst'. Het thema blijft steeds geheim tot enkele weken vooraf...

De uitnodigingen om in te schrijven, worden verstuurd vanuit GHB. Stuur een mailtje als je denkt dat men jou over het hoofd zag!

 groepsfoto ADO 2015groepsfoto ADO 2015

 

JUNIORdag

Voor de (ex-)patiëntjes onder de 12 jaar is er jaarlijks een JUNIORdag. Het hele gezin is uitgenodigd. Voor de juniors en hun broers en zussen is er een spel, waarbij niemand zich bekeken of ongemakkelijk moet voelen, ze weten dat ze lotgenootjes zijn. En ondertussen is er ook een activiteit voor de ouders. Zo krijgen zij de kans om rustig te praten, ervaringen te delen en zo elkaar te versterken.

JUNIORdag 2015JUNIORdag 2015

 

Familiedag

Minstens 1 keer per jaar is er een activiteit voor alle gezinnen: een uitstap naar Bobbejaanland, een filmontbijt, samen naar Technopolis, een barbecue, ... Een gezellig uitje met het hele gezin, oude bekenden terugzien, en nieuwe vrienden maken.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?