Kalender

  • Van 23 november tot 24 december: Acties in het kader van Music for life!
  • 12 december: avond voor ouders van overleden kinderen, door Kinderkankerfonds Leuven, ism KiKOV-Leuven
  • 27-29 december: ADO3daagse in Hingene
  • 30 januari 2016: nieuwjaarsreceptie kinderoncologie, ism KiKOV-Leuven.

DOE EEN GIFT!

Voor giften vanaf 40€ (per kalenderjaar) krijg je een fiscaal attest!

BE35 7845 8841 2837

mvv GIFT

Dankuwel!

 

 "En je kan niks doen, he..."

Toch wel. De kanker kan je niet wegnemen, maar je kan wel heel veel betekenen voor de gezinnen die het meemaken. 

Durf contact opnemen met gezinnen uit je familie of vriendenkring. Bied een luisterend oor aan (maar begrijp dat ze misschien geen zin hebben om voor de elfendertigste keer hun verhaal te doen. Of misschien net wel). Neem wat praktische dingen uit handen: een kookpot verse soep binnenbrengen, de volle wasmand meenemen, een uitje regelen met de brussen (broers en zussen), of eens een avondje 'babysitten'... Verbazend hoeveel deugd dat kan doen. En hou er rekening mee dat de wereld van het gezin helemaal op zijn kop staat. Dus is het niet zo vreemd dat de betrokkenen soms anders reageren dan je verwacht. Probeer er begrip voor op te brengen.

Giften

KiKOV-Leuven organiseert activiteiten om lotgenoten bij elkaar te brengen, zodat ze elkaar kunnen helpen en steunen. Die activiteiten kosten geld. En daarvoor rekenen we op giften en sponsoring, er zijn nl geen subsidies van de overheid. Giften van 40€ of meer (binnen 1 kalenderjaar) zijn fiscaal aftrekbaar. Dat minimumbedrag van 40€ moet niet in één keer gestort worden, het kan in meerdere keren, bijvoorbeeld via een maandelijkse storting. En zeg nu zelf, wat is 5€ per maand? Met een doorlopende opdracht kost dat toch geen moeite?

Onze gegevens: IBAN: BE35 7845 8841 2837 (BIC: GKCCBEBB), op naam van Kinderkanker Oudervereniging Leuven, mvv GIFT.

Organiseer een activiteit tvv KiKOV-Leuven

Een fuif, een benefiet-optreden, een tweedehandsbeurs, de vasten-actie op school, een activiteit met het werk of met de buurt... Er zijn tal van mogelijkheden om samen fijne dingen te doen én tegelijkertijd een belangrijk steentje bij te dragen aan onze werking. KiKOV-Leuven kan banners en beeldmateriaal voorzien voor je actie, of eventueel een getuigenis brengen. Via de website en de facebook-pagina brengen we jouw activiteit onder de aandacht, en voor grotere activiteiten gaan we graag op zoek naar vrijwilligers.

Lees er hier meer over.

Vrijwilliger worden

Helpende handen zijn er nooit te veel: voor activiteiten allerhande, als begeleider op de ADO3daagse of de JUNIORdag, om te helpen op benefiet-activiteiten, ...

Neem zeker even contact op via het contactformulier hieronder.

Professionele ervaring

Misschien kunnen wij jouw professionele ervaring wel goed gebruiken om de werking van KiKOV-Leuven te verbeteren. Heb jij veel contacten met bedrijven die sponsor kunnen worden, ervaring met PR of met drukwerk allerhande, misschien ben jij jurist of fotograaf of ontwerper, ... En dan vergeten we nog een pak competenties die ongetwijfeld ook een grote meerwaarde kunnen zijn voor onze organisatie... We maken graag kennis via het contactformulier.

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?