© 2016. Kinderkanker Oudervereniging Leuven vzw. Alle Rechten Voorbehouden.

DOE EEN GIFT!


 Voor giften vanaf

€40

(per kalenderjaar) krijg je een fiscaal attest!

BE35 7845 8841 2837

 mvv “GIFT”


Dankuwel!


Blijf op de hoogte

van onze activiteiten

via de FaceBookpagina’s

KiKOV-Leuven voor ouders (van kinderen met kanker) of

KiKOV-Leuven (voor alle symphatisanten)


"En je kan niks doen, he..."


Toch wel. De kanker kan je niet wegnemen, maar je kan wel heel veel betekenen voor de gezinnen die het meemaken.


Durf contact opnemen met gezinnen uit je familie of vriendenkring. Bied een luisterend oor aan (maar begrijp dat ze misschien geen zin hebben om voor de elfendertigste keer hun verhaal te doen. Of misschien net wel). Neem wat praktische dingen uit handen: een kookpot verse soep binnenbrengen, de volle wasmand meenemen, een uitje regelen met de brussen (broers en zussen), of eens een avondje 'babysitten'...


Verbazend hoeveel deugd dat kan doen. En hou er rekening mee dat de wereld van het gezin helemaal op zijn kop staat. Dus is het niet zo vreemd dat de betrokkenen soms anders reageren dan je verwacht. Probeer er begrip voor op te brengen.


Giften


KiKOV-Leuven organiseert activiteiten om lotgenoten bij elkaar te brengen, zodat ze elkaar kunnen helpen en steunen. Die activiteiten kosten geld. En daarvoor rekenen we op giften en sponsoring, er zijn nl geen subsidies van de overheid.

 

Giften van €40 of meer (binnen 1 kalenderjaar) zijn fiscaal aftrekbaar. Dat minimumbedrag van €40 moet niet in één keer gestort worden, het kan in meerdere keren, bijvoorbeeld via een maandelijkse storting. En zeg nu zelf, wat is €5 per maand? Met een doorlopende opdracht kost dat toch geen moeite?


Onze gegevens: IBAN: BE35 7845 8841 2837

(BIC: GKCCBEBB), op naam van Kinderkanker Oudervereniging Leuven, mvv GIFT.


Organiseer een activiteit tvv KiKOV-Leuven


Een fuif, een benefiet-optreden, een tweedehandsbeurs, de vasten-actie op school, een activiteit met het werk of met de buurt... Er zijn tal van mogelijkheden om samen fijne dingen te doen én tegelijkertijd een belangrijk steentje bij te dragen aan onze werking. KiKOV-Leuven kan banners en beeldmateriaal voorzien voor je actie, of eventueel een getuigenis brengen. Via de website en de facebook-pagina brengen we jouw activiteit onder de aandacht, en voor grotere activiteiten gaan we graag op zoek naar vrijwilligers.


Lees er hier meer over.


Vrijwilliger worden


Helpende handen zijn er nooit te veel: voor activiteiten allerhande, als begeleider op de ADO3daagse of de JUNIORdag, om te helpen op benefiet-activiteiten, ...


Neem zeker even contact op via het contactformulier.


Professionele ervaring


Misschien kunnen wij jouw professionele ervaring wel goed gebruiken om de werking van KiKOV-Leuven te verbeteren. Heb jij veel contacten met bedrijven die sponsor kunnen worden, ervaring met PR of met drukwerk allerhande, misschien ben jij jurist of fotograaf of ontwerper, ...


En dan vergeten we nog een pak competenties die ongetwijfeld ook een grote meerwaarde kunnen zijn voor onze organisatie... We maken graag kennis via het contactformulier.

Wat kan jij doen?